Σχετικά με

φωτογραφία-1441984536979-3513fd89f0d0

Αυτό είναι κάποια εικονική αντίγραφο. Δεν είναι πραγματικά είστε υποτίθεται για να διαβάσετε αυτό το ομοίωμα αντίγραφο, είναι μόνο κάτοχος τόπος για τους ανθρώπους που χρειάζονται κάποιο τύπο να απεικονίσει ό, τι το πραγματικό αντίγραφο μπορεί να μοιάζουν αν ήταν πραγματικό περιεχόμενο.

Αν θέλετε να διαβάσετε, θα ήθελα να προτείνω ένα καλό βιβλίο, ίσως Hemingway ή τον Μέλβιλ. Thats γιατί το λένε, το ομοίωμα αντίγραφο. Αυτό, φυσικά, δεν είναι το πραγματικό αντίγραφο για αυτήν την καταχώρηση. Να είστε σίγουροι, οι λέξεις θα επεκτείνει την έννοια. Με σαφήνεια. Καταδικαστική απόφαση. Και λίγη εξυπνάδα.

Στο σημερινό περιβάλλον ανταγωνιστικής αγοράς, το αντίγραφο του σώματος της συμμετοχής σας πρέπει να οδηγήσει τον αναγνώστη μέσα από μια σειρά αφοπλιστικά απλές σκέψεις.

Όλα τα επιχειρήματά σας δικαιολογητικά πρέπει να ανακοινώνονται με απλότητα και γοητεία. Και με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναγνώστης θα διαβάσουν. (Μετά από όλα, αυτό είναι δουλειά του αναγνώστη: για να διαβάσετε, έτσι δεν είναι;) Και από τη στιγμή που οι αναγνώστες σας φτάσει στο σημερινό σημείο στο τελικό αντίγραφο, σας θα έχουν την πεποίθηση τους ότι σέβεσαι όχι μόνο τους νοημοσύνη, αλλά καταλαβαίνετε επίσης τις ανάγκες τους ως καταναλωτές.