Το Google μόλις σκότωσε το διανομέα;

Το Google μόλις σκότωσε το διανομέα;

Το Google προσπαθεί να βρει την εφαρμογή δολοφόνος για λίγο πολύ τα πάντα και την τελευταία κατάθεση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας για μια “αυτόνομη Courier” θα μπορούσε να χτυπήσει τον τύπο παράδοσης από το ποδήλατό του γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να πείτε “αλλά νόμιζα ότι χρησιμοποιούσαμε κηφήνες για αυτό τώρα;”

Θα μπορούσατε σύντομα να παραγγείλετε πράγματα από το διαδίκτυο που παραδίδεται από ένα αυτόνομο van, χωρίς καν την αναποτελεσματικότητα κάποιου που πρέπει να φέρει το αγροτεμάχιο στην πόρτα σας.

Οθόνη-πυροβολισμός-2016-02-10-at-14.29.19

Πίστωση: Google

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτείνει το Google θέλει να προσθέσει PIN-λειτουργούν ντουλάπια στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, το οποίο σας pings όταν είναι έξω έτσι μπορείτε γρήγορα να τρέξει κάτω και να ανακτήσετε τα στοιχεία σας.

Φυσικά, η Google είναι απασχολημένος δοκιμές αυτόνομα οχήματα, αλλά δεν έχουμε ακόμη καμία που είναι έτοιμες για το δρόμο-και πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας ποτέ δεν έρχονται σε τίποτα.

Rival Amazon έχει εν τω μεταξύ εργαστεί σκληρά για να πάρει κηφήνας παραδόσεις έξω από την πόρτα. Είναι σήμερα αγωνίζεται με τους κανονισμούς της αεροπορίας, καθώς και σιδέρωμα ρυτίδες σχετικά με το μέγεθος του πακέτου (αρκετά μικρό!) και το είδος του κτιρίου (διαμερίσματα θα μπορούσε να είναι δύσκολο).

Εν αναμονή όλων των παραπάνω, Amazon μοιάζει με αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη, αλλά το Google μπορεί να έχει μόλις χτυπήσει κατά την απόλυτη δολοφόνος τύπος παράδοσης.

Αυτόνομη παροχή πλατφόρμας [United States Patent and Trademark Office via -ERR:REF-NOT-FOUND-Quartz]

Προτεινόμενα πιστωτική εικόνα: Google

από Κρίστι στυλ —

Leave a Comment