Ομάδα Kalliopeia

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα Kalliopeia μας, γιατί έχει τους καλύτερους επαγγελματίες με μια μακρά και πετυχημένη παρουσία στη βιομηχανία για πολλά χρόνια, επίσης έμπειροι σε μεταφέρω τις γνώσεις τους στους μαθητές τους και τις μεγαλύτερες από ό, τι είναι εξαιρετικές πρόσωπα την καλύτερη στάση, prinsiples και ηθική.

Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να σας εξυπηρέτηση των πελατών μας και να είναι φίλοι με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Εμείς πάντα να αναζητήσετε και να βρείτε νέους τρόπους για να σας βοηθήσει να επωφεληθούν από τις εμπειρίες μας και να είστε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας.

Ομάδα Kalliopeia

Kalliopeia ομάδα - Κονσταντίν CeranKonstantin Ceran

Kostas είναι ένα πιστοποιημένο επαγγελματία της Microsoft από το 2005, με 19 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο. Σήμερα εργάζεται ως μια consulatnt μάθησης για το Microsoft CPLS εταιρείες με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Έχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτής ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ για την Microsoft και της Apple. Επιπλέον, αυτός έχει πιστοποιηθεί ως τεχνικός σύμβουλος SAP.

Κομμάτια του εγκεκριμένος εκπαιδευτής περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας των Windows, Windows Server και Exchange Server καθώς και Mac OS X και Mac OS X υπηρετώ. Μεταδίδει επίσης SAP βάση διοίκηση προπονήσεις.


Kalliopeia ομάδα - Ruby ΛόπεζΟ ροδοκόκκινος Lopez

Αυτό το mod είναι το βέλος lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor χαρακτηρισμένο συγγραφέας. Είναι ένα πρότυπο sed ΩΔΕΙΟ dui. Αυτό το mod είναι το βέλος lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor χαρακτηρισμένο συγγραφέας. Aenean ΕΕ leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis παρουσίαση. Risus leo να, ΠΟΡΤΑ consectetur ac ac, παρουσίαση σε έρωτα.


Kalliopeia ομάδα - Ioannis ChaidoulisIoannis Chaidoulis

Ioannis Chaidoulis είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Microsoft από το 2002, με 26 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα πληροφοριακά συστήματα και ένας ηλεκτρονικός μηχανικός-εκπαιδευτικός BSc. Σπεσιαλιτέ του είναι Windows διακομιστή και πελάτη, SharePoint, υπηρεσίες νέφους, ανταλλαγή, δίκτυα, υλικού, υπηρεσίας διαχείρισης (ITIL), κοινωνικά δίκτυα και Internet Marketing.

Ίδιος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το εθνικό κέντρο πιστοποίησης συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ) και το εθνικό οργανισμό απασχόλησης της ανθρώπινου δυναμικού (OAEΔ) και έχει περισσότερες από 30 πιστοποιήσεις από την Adobe, Cisco, CompTIA & Microsoft.


kalliopeia ομάδα - Terry χάριτοςGrace Terry

Cum sociis natoque penatibus et Μάγνης dis ετοιμόγεννος montes, nascetur mus γελοίο. SED posuere consectetur est στο lobortis. Προστατέψτε αναγνωριστικό dolor id nibh ultricies vehicula ut αναγνωριστικό elit. Καλύτερο κηρύγματα commodo τέλος magna, vel scelerisque πρόοδος consectetur et.